.. / Baitfish & Minnows / Midgar Magic Minnow, Pearl Green & Peacock
Midgar Magic Minnow fluekonsept
Midgar Magic Minnow er et helt nytt fluekonsept utviklet for å etterligne småfisk på en livaktig og effektiv måte. Midgar Magic Minnow er laget for å fiske, og Midgar Magic Minnow fisker! Midgar Magic Minnow er designet med tanke på optimal balanse, form og egenbeveglese ved normalt flueinntrekk, og ikke minst mellom inntrekkene!

Uavhengig av hva du skal fiske etter, om det er sjøørret, havabbor, gjedde, bonito, seabass, redfish eller tunfisk; Midgar Magic Minnow fanger! Finn ut av lengden og fargen på byttedyret fisken du skal fiske etter spiser, deretter størrelse og styrke på kroken, og svaret finner du raskt!

Midgar Magic Minnow er bundet for å ha perfekt balanse i vannet, i tillegg til en optimal form og egenbevegelse ved normalt inntrekk. For å gjøre fargegjengivingen optimal, bruker vi 2-4 ulike farger på hver Midgar Magic Minnow.. Dette gir et utrolig flott fargespill under vann, og kan igjen være med på å forklare hvorfor Midgar Magic Minnow fisker så godt. Midgar Magic Minnow er den perfekte fiskeimitasjon av syntetfibre, med balanse, form, egenbevegelse, fargespill og holdbarhet som sine fremste nøkkelord.

Siden Midgar Magic Minnow er så tynt og lett dressa, er den veldig lett og rask å dra opp av vannet i forhold til tilsvarende streamere i tilsvarende størrelser og lengder... / Baitfish & Minnows / Midgar Magic Minnow, Pearl Green & Peacock
Midgar Magic Minnow er en ideel imiitasjon av de fleste småfisker. Midgar Magic Minnow er lettdressa, og bundet slik at fibrene gir et livaktig preg ved sakte som raske inntrekk. Den er noe fortynga og vil bevege seg rolig mellom inntrekkene. Midgar Magic Minnow har 3 farger i seg, og har vist seg å fiske utrolig godt. Bundet på Gamakatsu SL11-3H str 2, 4, 6 og 8. Anbefales!

Baitfish & Minnows

Copied
to Clipboard