.. / Shrimps, Krill, Scuds / Midgar aScud, Grey Violett
Midgar aScuds er en flueserie som imiterer marflo, tanglopper og småreker. De har kropp av lakkert tinsel, følehørn av hackle og flash, markerte øyne, og noen av variantene har også bein av CDC. De har fisket godt både i elv og sjø etter sjørøye, sjøøøret, ørret og laks.

Midgar aScuds leveres i 3 ulike varianter, avhengig av hvordan man ønsker å fiske, og, hvor man fisker!

Midgar eScud Express
- er en god imitasjon av marflo, tanglopper, småreker, eller noe deromkring. Midgar eScud Express er laget etter “perdigonprinsippet”, minimalt med materialer som kan hindre hurtig synking! Dereav bare en hale, lakkert kropp og tungsten kulehode på disse fluene.

Midgar eScud Regular
- er også en imitasjon av marflo, tanglopper, småreker, eller noe deromkring. I motsetning til Midgar eScud Express og Midgar eScud TBH, har denne ikke et kulehode, men bare et cdc hackle i front. Midgar eScud Regular har derfor en mye roligere gange i vannet, men selve flua er mer livaktig på grunn av hacklet av CDC. En flott flue å fiske rolig på grunnere partier i sjø og elv. Fisken tar disse rolig og sikkert, så vær oppmerksom på små, rolige “hugg”

Midgar eScud TBH
- er en krysning mellom de to andre eScudvariantene. Flua har både cdc-hackleog kulehode i front, og gir derfor et livaktig og pulserende preg i tillegg til en markant jiggaktig gange! Fiskes rolig som raskt.

Midgar eScud bindes på Midgar M2025, og leveres i krokstørrelsene 8, 10 og 12.
.. / Shrimps, Krill, Scuds / Midgar aScud, Grey Violett

Shrimps, Krill, Scuds

Copied
to Clipboard