.. / Shrimps, Krill, Scuds / Midgar aScud Express, Pink Rainbow
Midgar aScuds er en flueserie som imiterer marflo, tanglopper og småreker. De har kropp av lakkert tinsel, følehørn av hackle og flash, og markerte øyne. Noen av variantene har også bein av CDC. De har fisket godt både i elv og sjø etter sjørøye, sjøøøret, ørret og laks.

Midgar aScuds leveres i 3 ulike varianter; Standard, Express & TBH.

Midgar aScud
- er en imitasjon av marflo, tanglopper, småreker, eller noe deromkring. I motsetning til Midgar aScud Express og Midgar aScud TBH, har denne ikke et kulehode, men bare et cdc hackle i front. Midgar aScud Regular har derfor en mye roligere gange i vannet, men selve flua er mer livaktig på grunn av hacklet av CDC. En flott flue å fiske rolig på grunnere partier i sjø og elv. Fisken tar disse rolig og sikkert, så vær oppmerksom på små, rolige “hugg”

Midgar aScud Express
- er en god imitasjon av marflo, tanglopper, småreker, eller noe deromkring. Midgar aScud Express er laget etter “perdigonprinsippet”, minimalt med materialer som kan hindre hurtig synking! Dereav bare en hale, lakkert kropp og tungsten kulehode på disse fluene.


Midgar aScud TBH
- er en krysning mellom de to andre aScudvariantene. Flua har både cdc -hackle og -kulehode i front, og gir derfor et livaktig og pulserende preg i tillegg til en markant jiggaktig gange! Fiskes rolig som raskt. Fiskens Favoritt?!

Midgar aScud bindes på Midgar M2025, og leveres i krokstørrelsene 8, 10 og 12.
.. / Shrimps, Krill, Scuds / Midgar aScud Express, Pink Rainbow

Shrimps, Krill, Scuds

Copied
to Clipboard